Pipowagen picobello

2 pers € 50,- per nacht

Deze pipowagen heeft twee eenpersoon bedden. Er is een tafeltje in de wagen met 2 stoelen om aan te ontbijten. Buiten staan twee relaxstoelen, boeken zijn te leen op de camping, in de omgeving ligt het prachtige natuurgebied om te ontdekken met kano of met een sub-board. Kom genieten van een verse cappuccino in de theeschenkerij of een high tea.

Pipowagen protte wille

2 pers € 55,- per nacht

Vernieuwd 2024, Altijd al in een bedstee willen slapen, dat kan in onze pipowagen. Vanuit je bed uitkijken over het weiland waar de lammetjes en/of schotse hooglanders lopen. Bestel een heerlijk ontbijtje erbij of huur sub-boards om te genieten in het natuurgebied.OOk een bezoekje aan de theeschenkerij voor een lunch of high tea is mogelijk.

Pipowagen groene oase

2 pers € 55,. per nacht

Slapen in deze sfeervolle accommodatie met openslaande deuren. En kook gelegenheid in de pipowagen, relaxstoelen en een hangmat om te genieten van het uitzicht over de landerijen. De pipowagen heeft zijn eigen kookgelegenheid in de pipowagen.Om het compleet te maken kun je een ontbijtje bijboeken of een sub-board huren. ook een bezoek aan de theeschenkerij behoord tot de mogelijkheden voor een high tea of gewoon een koffie met verse taart.

Pipowagen aap,noot,mies

2 pers € 55,- per nacht

Logeren in een knusse bedstee, met een raam dat uitkijkt over  de landerijen en  de dieren. Dat kan bij ons. Huur een sup bij ons om het natuurgebied te ontdekken of geniet van een high tea in de theeschenkerij. Of bestel een ontbijtje voor de volgende ochtend bij de pipowagen.

nl_NLDutch
Camping pieter's farm